Exklusivt innehåll:

Insats vid Säpos lokaler

Det pågår en insats vid Säkerhetspolisens högkvarter i Solna....

Malin Falk Gramer långtidssjuk i covid-19: ”Min hjärna är som en dimma”

Programledaren Malin Falk Gramer, 43, förknippas ofta med ett stort leende och sprudlande energi – men i ett inlägg på Instagram berättar nu Gramer att de senaste åren har varit mycket tuffa för henne. 

Det började i mars 2020 när den tidigare programledaren fick covid-19 och blev så sjuk att hon inte orkade stå upp under drygt sju veckor.

Malin Falk Gramer berättar i sitt Instagram-inlägg att hon tillfrisknade under våren och att sommaren var den bästa i hennes liv. 

Men lyckan skulle bli kortvarig. Under hösten blev Malin sjuk igen.

”Jag var frisk i någon vecka, sjuk 2–3 veckor, sen frisk 1–2 veckor sen sjuk igen och så höll det på”, skriver hon på Instagram.

I december 2020 lades Gramer in på sjukhus för bröstsmärtor, men till programledarens stora lättnad var det inget fel på hennes hjärta.

”Den här gången håller det i sig i 10 veckor. Sen är jag frisk i 3 veckor, sedan bihåleinflammation i 7 veckor”, skriver Malin Falk Gramer.

Kände sig död inombords

Programledarens hälsa pendlade upp och ner och Malin Falk Gramer diagnostiserades tillslut med depression, långtidscovid och postcovid.

Under perioden pratade hon regelbundet med psykologer, men beskriver att hon kände sig död inombords.

”Min hjärna är som en dimma, jag tappar namn, mitt minne är katastrof. Jag ser INGEN som helst mening med att leva”, skriver hon på Instagram, men hon är tydlig med att hon aldrig hade självmordstankar.

Ska ta tredje sprutan 

2022 var det dags igen, i januari testade hon åter positivt för covid-19 och var sjuk i omkring två veckor. Efteråt har hon huvudvärk och feber till och från. 

https://www.instagram.com/p/CZ9toO3jcgU/

Senast

Insats vid Säpos lokaler

Det pågår en insats vid Säkerhetspolisens högkvarter i Solna....

Öbergs tunga smäll – tvingas dra sig ur

Hanna Öberg deltog i VM i tjeckiska Nove Mesto...

Missa inte

Insats vid Säpos lokaler

Det pågår en insats vid Säkerhetspolisens högkvarter i Solna....

Öbergs tunga smäll – tvingas dra sig ur

Hanna Öberg deltog i VM i tjeckiska Nove Mesto...

JUST NU: Fredrik Berne får fängelse

Åsa Vesterlund har själv berättat för Expressen...

Tips för hela din tv-helg: ”Bästa avsnittet sedan flytten till TV4”

”Bäst i test” (23 februari, TV4)Med glädje går att konstatera att fredagens avsnitt – det sjunde – av ”Bäst i test” är det överlägset...

Två år senare söker tusentals ukrainare efter försvunna släktingar

I Ukraina är 30 000 människor fortfarande saknade...

Uppgifter: Redo att dumpa tolv spelare

Manchester United står inför stora förändringar under den nya ägaren sir James Ratcliffe, som har som mål att reformera klubben och återställa ekonomin. Detta...

Hur går det i kriget? – ställ dina frågor här

Två år har gått sedan Rysslands storskaliga invasion av Ukraina.  Men hur går det egentligen för de stridande? Vad väntas hända på årsdagen av...

Grattis Estelle! Familjen visar upp lekfulla stunden

Prinsessan Estelle, Hertiginna av Östergötland, föddes klockan 04.26 på Karolinska universitetssjukhuset i Solna den 23 februari 2012. Där meddelade pappa prins Daniel stolt...

Expertens tips: Det här är A och O för en fin hy: ”Det torkar bara ut huden”

Publicerad: 23 feb 2024, kl 11:00 Premium Vilka är de största missarna som görs med huden under vintern och den kommande våren?Hur ska man...