Exklusivt innehåll:

Adem Sarihan frias

Den 19 januari 2023 avlossades flera skott mot en...

Justin Timberlake spelar i Sverige – då blir konserten

Timberlake har spelat i Sverige flera gånger...

Emma, 39, drog in flera miljoner

Emma Östlund, som har arbetat på Ica i Tierp i 20 år, är en av butikens stortippare när det gäller trav. Hon älskar trav och blev frälst för snart tio år sedan. Hon är med på några andelshästar hos tränaren Erik Lindegren och jobbar även extra som värdinna på Gävletravet. Förra veckan spelade hon ett system på V86 som kostade 175 kronor per andel. Systemet överlevde den enda skrällen efter den andra och hon och tolv av Ica-butikens kunder vann över 3,9 miljoner kronor.

Värdet inför den sista avdelningen var 186 000 kronor och de hade sju hästar i avslutningen. Den begåvade superkusken Magnus A Djuse vann med skrällen Zanthis Hilton, som var streckad på tre procent. Det här innebar att det bara var Emmas system och ett till som klarade av att pricka in samtliga åtta vinnare. Med sjuor och sexor stannade den totala utdelningen på 4,3 miljoner kronor. Emma Östlund blev chockad när hon såg hur mycket pengar de hade vunnit.

Hon har fått beröm från sina sociala medier, via sms och personer som tackat henne i butiken. Hon är stolt och glad att hon har förgyllt kundernas tillvaro. Emma brukar alltid ta ut sina spikar när hon tippa och tar sedan bort de hästar hon inte tror ska vinna och lägger till de hon tror mest på. Det här systemet gick hem och hon tror att många av omgångens skrällar borde ha varit mer streckade. Hon har vunnit några hundratusen kronor tidigare, men aldrig varit i närheten av en sådan här storvinst.

Emma Östlund tror att Björn Goop med hästen Chimi i V86-2 är den bästa spiken i kommande omgång. Hon tror mycket på Jerka Sting i den sjätte avdelningen som körs av Claes Sjöström. Hon gillar både hästen och Claes Sjöström. Hon tror också mycket på Cayenne S.L.M med Mika Forss i den sista avdelningen och tycker att man borde ta med den om man garderar favoriten. Emma älskar både trav och resor och åker gärna till solen på sina resor.

Emma Östlund är 39 år gammal och bor i Marma i norra Uppland. Hon är singel och arbetar som butiksanställd på Ica. Hon äter gärna kött och gratäng med en god beasås och dricker vatten. Hon läser travtidningar och tittar på trav på sin fritid. Hon älskar att resa och åker gärna till solen. Hon är aktuell för att ha spelat in 4,3 miljoner kronor till tolv kunder som köpt in sig på Ica Supermarkets andelsspel i Tierp.

Senast

Adem Sarihan frias

Den 19 januari 2023 avlossades flera skott mot en...

Justin Timberlake spelar i Sverige – då blir konserten

Timberlake har spelat i Sverige flera gånger...

Svensk kross

I det första mötet mellan Sverige och Bosnien-Hercegovina i...

Missa inte

Adem Sarihan frias

Den 19 januari 2023 avlossades flera skott mot en...

Justin Timberlake spelar i Sverige – då blir konserten

Timberlake har spelat i Sverige flera gånger...

Svensk kross

I det första mötet mellan Sverige och Bosnien-Hercegovina i...

Norska kängan: Tackar nej till pengar från Sida

I samband med att Sverige valde att pausa de...

Israel hotar att dra sig ur Eurovision

Enligt det israeliska public service-bolaget KAN handlar låten ”October rain” om sorgen efter terrorgruppen Hamas attack mot Israel den 7 oktober. Man...

Så många som 15 personer saknas fortfarande efter branden i Valencia

Stadens borgmästare gav en uppdatering när räddningstjänsten fortsätter...

Klar för IFK Norrköping

Tim Prica återvänder till allsvenskan efter fyra år utomlands, med spel i danska Aalborg BK och österrikiska WSG Tirol. Den 21-årige anfallaren har skrivit...

Insats vid Säpos lokaler

Det pågår en insats vid Säkerhetspolisens högkvarter i Solna. Polis och räddningstjänst är på plats. – Räddningstjänst är på plats, men vid det här tillfället...

Fjärde gången i Melodifestivalen och storfavorit. Men nu får Dotter kritik för att härma Loreens ”Tattoo”-nummer från i fjol.

När Johanna ”Dotter” Jansson framför sin egenskrivna låt ”It's not easy to write a love song” i Melodifestivalen i Eskilstuna på lördag...

Kriget i Ukraina: Dödligt drönareanfall, USA:s senatsbesök, nya sanktioner mot Iran

De senaste uppdateringarna från kriget i Ukraina. ...