Exklusivt innehåll:

”Det stinker – gör mig så otroligt provocerad”

Janne Andersson har avslutat sin roll som förbundskapten för...

Judiska församlingen ställer in gudstjänster

Efter Hamas terrorattack mot Israel den 7 oktober, och...

Tränaren tog snack med supportrarna

5-1 mot krislaget Gif Sundsvall den 15:e maj. Det var sist IFK Norrköping vann en fotbollsmatch. Sedan dess har Peking förlorat fyra matcher och kryssat tre. Efter förlusten i kamratmötet mot IFK Göteborg under måndagskvällen var flera spelare och ledare nere bland supportrarna på Curva Nordahl och diskuterade.

– Det är viktigt för dem att få ventilera. De är otroliga. Stödet som vi har nu har jag aldrig tidigare haft i min karriär. Att vädra att vi tycker att vi gör allt som vi kan, men just nu får vi och de inte betalt i poäng. Jag förstår deras frustration men den är otroligt välriktad att det inte är något hat. De måste få ut sina känslor och vi måste tillsammans kunna ventilera för då blir vi starkare, säger målvakten Oscar Jansson.

Hur var tonen?

– God egentligen. Jag förstår deras frustration, de ser på oss att vi gör allt vi kan. 

– Jag är inte orolig över huvudtaget. Fotbollen vi presterar mot IFK Göteborg, det är helt otroligt att vi inte vinner. 

”Jag trodde det skulle vara tuffare”

Även den tillförordnade tränaren Anes Mravac var nere bland supportrarna.

– Jag var också där. Många supportrar sa ”fortsätt, kör på, tro på det ni gör”. Jag trodde det skulle vara tuffare men det var positivt. Imponerande av alla supportrarna som stannar kvar och stöttar oss och sjunger. I slutändan handlar det om dem, vi vill skapa bra resultat och vinna för dem. Bra snack.

Levi: ”Jag kollar mig själv i spegeln”

Medan samtalen pågick satt Jonathan Levi länge kvar i gräset och såg uppgiven ut efter slutsignalen. Han förklarar sina känslor:

– Mycket känslor så tätt inpå. Jag är sjukt besviken, irriterad, ledsen, allt. Jag försöker så snabbt som möjligt att rannsaka mig själv också, där känner jag att jag behöver ta tag det igen.

– Vi kommer som lag fram till betydligt fler chanser än för en vecka sedan. Det är den sista skärpan som saknas. Om det är en dålig touch, passning eller ett avslut. Den sista skärpan bör sitta och där kollar jag mig själv i spegeln. Nu är det dags att axla den rollen när ett lag går dåligt, då behöver de någon som kliver fram. Där känner jag ett stort ansvar, och jag gör inte det nu.

Hyllar Gustavsson: ”Förstår varför Janne Gustavsson tyckte om honom”

Levi fortsätter och väljer att hylla motståndaren Gustav Svensson.

– Jag förstår varför Janne Andersson tyckte om Gustav Svensson så mycket. Jag själv har svårt för sådana spelare på tv. Man märker hur viktiga de är, jag kanske skulle fått någon frispark. Han är överallt, man känner att man har gått förbi men han lyckas alltid hålla sig inom ramen när det kommer till regelrätt. 

– Han gör det jävligt bra och jag ville hylla honom efter matchen även om jag nästan ville slå honom, säger Levi skämtsamt.

Senast

”Det stinker – gör mig så otroligt provocerad”

Janne Andersson har avslutat sin roll som förbundskapten för...

Judiska församlingen ställer in gudstjänster

Efter Hamas terrorattack mot Israel den 7 oktober, och...

Missa inte

”Det stinker – gör mig så otroligt provocerad”

Janne Andersson har avslutat sin roll som förbundskapten för...

Judiska församlingen ställer in gudstjänster

Efter Hamas terrorattack mot Israel den 7 oktober, och...

Så många unga bor hemma mot sin vilja

Det är Hyresgästföreningen som vartannat år undersöker unga vuxnas...

JUST NU: Svensk jättekross i VM

Sverige inledde VM i innebandy med en imponerande 20-3-seger mot Slovakien i Singapore. Amanda Delgado Johansson var poängbäst i det svenska laget med fem...

Israels nya plan för Gaza avslöjad

Tidigt på fredagsmorgonen bröts den en veckolånga vapenvilan och striderna i Gaza är åter i gång. Båda sidor skyller på varandra för att pausen...

Danny Saucedo ska bli pappa – ”när som helst”

För femte gången ska Danny Saucedo, 37, ställa upp i Melodifestivalen. Men just nu ligger hans fokus någon helt annanstans. Han och flickvännen Anna...

Mystisk sjukdom förbluffar stjärnan

I förra säsongen så vann Vetle Sjåstad Christiansen distanscupen och hamnade på en tredje plats totalt. Han hamnade också på pallen sju gånger individuellt....

M-toppen misstänks för brott efter flyktingstopp

Efter att Ryssland inledde sin invasion av Ukraina förra våren uppskattade Migrationsverket att 200 000 ukrainska flyktingar skulle komma till Sverige.Staffantorps kommunstyrelse beslutade då...